Welkom op de vernieuwde website van Overheidsadressen.nl!

Bereik de overheid!

Hoe bereikt u de overheid? De overheid maakt jaarlijks veel gebruik van producten en diensten van aanbiedende partijen. Of het nu gaat om ICT, organisatieadvies, bouwprojecten, vastgoed, milieuadvies of opleidingen. Maar de overheid kunt u niet altijd even gemakkelijk bereiken. Met Overheidsadressen.nl wel!

Hoe weet u welke afdeling en welke persoon u precies moet hebben? Of wie wat in zijn portefeuille heeft? En hoe zorgt u dat u van mutaties (afdelingen, personen) op de hoogte bent? Jaarlijks muteert namelijk ongeveer 30 procent van de adressen binnen de overheid. En dan gaat het niet alleen om de adresgegevens, maar nog belangrijker: uw contactpersonen!

De overheid bereiken

Met Overheidsadressen.nl kunt u overal en 24 uur per dag alle adressen van het Openbaar Bestuur raadplegen en indien gewenst exporteren (naar Excel) voor diverse doeleinden. In deze grote database vindt u; Europese instellingen, Landelijke overheden (inclusief pbo's, zbo's), provincies en gemeenten.

Ja, ik neem een abonnement Bekijk de demo

 

Onze Belgische branchegenoot Pinakes is in België dé referentie voor contactgegevens van politici, ambtenaren en leidinggevenden in de overheidsdiensten en -organisaties in België. Klik hier voor meer informatie.

Uw voordelen overzichtelijk op een rij:

  • Altijd en overal toegang: Met uw persoonlijke inloggegevens kunt u overal via internet Overheidsadressen.nl raadplegen
  • Compleet: gegevens van alle bestuurlijke instanties en leidinggevenden op Europees, landelijk, provinciaal en gemeentelijk niveau.
  • Uitgebreide zoekfunctionaliteit: Zoeken op een soort organisatie, naam organisatie, organisatie-onderdeel, taakomschrijving, portefeuille, functieniveau, functie en persoonsnaam. Ook kunt u op trefwoorden zoeken met 'vrij zoeken'.
  • Actueel: De gegevens op Overheidsadressen.nl worden 4 x per jaar geactualiseerd.
  • Exporteren van gegevens: Gegevens kunnen eenvoudig geĆ«xporteerd worden en het is een goede bron voor de database.
  • Betrouwbaar: Sdu Uitgevers, de maker van onder andere de Staatsalmanak, Europese Almanak en Gids Gemeentebesturen.

Zie de bestelbutton of neem contact op met Sdu klantenservice; 070 378 98 80.